7

Jeg tenkte egentlig først at jeg skulle slette bloggen å slutte helt, men så kom jeg på de fantastiske tilbakemeldingene fra lesere og at da har jeg ikke noen plass å skrive ned ting å dele ting! Så jeg la fra meg den tanken veldig fort. Grunnen for at jeg tenkte på å slutte helt var fordi jeg ikke har blogget på veldig lenge og alt for skjeldent, men nå som jeg har hentet både kamera og stativ så blir det jo mye bedre! Wohooo

Tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg har drevet på med i det siste, siden jeg har vært alt for sløv å blogge i det siste halv året, er det kanskje på tide med en liten oppdatering?

 Som de fleste sikkert har fått med seg så har jeg hatt et friår dette året etter jeg var ferdig på frisørlinja. Har egentlig mest bare sittet hjemme på ræva, og ikke gjort noe som helst for en god periode. Men fikk meg vikarjobb i barnehage og sykehjem, så har jobbet litt også mens jeg har hatt friår. Sommerferien har jeg gjort meget lite egentlig. Festing har det jo vært en del av, men har ikke vært på noe spesiell ferie. Har bare koset meg hjemme med bestevenninna, bestekompisen og samboeren. Har også vært litt på senja hos familien, så har vært en ganske avslappende sommerferie.

Nå har jeg begynt på helse og oppvekst å går 1 året på videregående på nytt igjen, selv om de på linja er 3 år mindre enn meg, så stortrives jeg på skolen og linja!

Slenger med noen bilder fra sommeren: Går du skole eller jobber du?
Hvilke linje går du / Hva jobber du som?  

Marie-Madelen

09.09.2014 kl.12:26

Har nettopp begynt å studere i oslo ved Markedshøyskolen :) det er så gøy

Tonje Sivertsen

09.09.2014 kl.12:29

Marie: Så spennende :)

Stine'Anette

10.09.2014 kl.03:15

Synes du skal blogge mere TOnje <3

Kjempe fine bilder :)

Tonje Sivertsen

10.09.2014 kl.07:28

Stine'Anette: Har plana om å bynne daglig igjen no snart, <3 Tusen takk!

skole, bygg og anlegg :-)

fine bilder!

Monica

02.10.2014 kl.14:11

Bedre å la bloggen stå enn å slette den, man vet liksom aldri når man ønsker å blogge igjen :-) Fine og koselige bilder i fra sommeren :-)

Går VG1 med alle 98erne, haha, dvs de er to år yngre. Fullførte og bestod VG1 helse og oppvekst og VG2 barne og ungdomsarbeiderfag, men går nå VG1 design og håndverk for å starte på VG2 frisørlinja :)


Skriv en ny kommentar
</div>


hits