7

Jeg tenkte egentlig først at jeg skulle slette bloggen å slutte helt, men så kom jeg på de fantastiske tilbakemeldingene fra lesere og at da har jeg ikke noen plass å skrive ned ting å dele ting! Så jeg la fra meg den tanken veldig fort. Grunnen for at jeg tenkte på å slutte helt var fordi jeg ikke har blogget på veldig lenge og alt for skjeldent, men nå som jeg har hentet både kamera og stativ så blir det jo mye bedre! Wohooo

Tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg har drevet på med i det siste, siden jeg har vært alt for sløv å blogge i det siste halv året, er det kanskje på tide med en liten oppdatering?

 Som de fleste sikkert har fått med seg så har jeg hatt et friår dette året etter jeg var ferdig på frisørlinja. Har egentlig mest bare sittet hjemme på ræva, og ikke gjort noe som helst for en god periode. Men fikk meg vikarjobb i barnehage og sykehjem, så har jobbet litt også mens jeg har hatt friår. Sommerferien har jeg gjort meget lite egentlig. Festing har det jo vært en del av, men har ikke vært på noe spesiell ferie. Har bare koset meg hjemme med bestevenninna, bestekompisen og samboeren. Har også vært litt på senja hos familien, så har vært en ganske avslappende sommerferie.

Nå har jeg begynt på helse og oppvekst å går 1 året på videregående på nytt igjen, selv om de på linja er 3 år mindre enn meg, så stortrives jeg på skolen og linja!

Slenger med noen bilder fra sommeren: Går du skole eller jobber du?
Hvilke linje går du / Hva jobber du som?  

40

Hei folkens. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en liten konkurranse her på bloggen. Har aldri hatt noe ordentlig konkurranse før, så dette kan bli spennende.

Det eneste du trenger og gjøre er:

  • Like facebook siden min -> HER <-
  • legge igjen E-post adressen din
  • Legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat DU skal vinne 

Det du kan vinne eer: Goodiebag med neilakk, spisser, dipliner, to øyenskygger, stor hårklipe og kjempefine løsnegler! + en bloggvurdering (om vinneren har blogg)

PS: du trenger ikke ha blogg for å være med.

Er du med?

57

Hallo folkens! Nå har jeg akkurat våknet og ligger bare i senga og chiller. Skal stå opp og hoppe i dusjen, ser virkelig fram til det. hahah 
Tenkte jeg skulle vise dere det nye designet som jeg fikset!

Det gamle:

Det nye:
Hva synes du?hits