22

Hallo folkens. Tenkte jeg skulle vise dere det jeg har kjøpt inn nå i det siste. Endelig har jeg også kjøpt meg 2xu tights. 
Man får også mye mer motivasjon når man kjøper ordentlig trenings klær og sko, just sayin!


Sports bh2xu tights


Treningssko 


2xu tights - Gsport, 999,- // Sports bh - cubus, 99,- // Treningssko - Dinsko, 299,-

Hva synes du?
 

82

Hei dere! Igår var jeg sammen med foreldrene mine på jekta og der omkring. Elsker når de er i byen, mamma kjøper meg alltid noe. Haha. Skulle egentlig i barndåp til søskenbarnet mitt sin minste datter, men siden både jeg og Vegard er blitt syk, så måtte vi desverre droppe det.

Men jeg tenkte jeg skulle vise dere gårdagens innkjøp nå. So enjoy


Lipgloss - cubus, 79,-Naglearmbånd - Glitter, 129,- Ugleøredobber - Glitter, 49,- Speil - Kicks, 99,-Ugleøredobber - Glitter, 99,-Isadora Øyenskygge - Kicks, 129,- 
Bluse - Sparkjøp, 149 (XL pga utrolig småe størrelser, bruker egentlig M)Hva synes dere?

48

Hei! Idag har jeg vært i byen sammen med Aileen. Var koselig å få møte hun igjen. Skulle egentlig også til frisøren men ble ikke noe av det alikavell siden hun ikke kom på jobb idag. 

Iallefall over til overskriften. Jeg bestilte jo en personlig almanakk fra personligalmanakk.com for en god stund siden. Tror jeg satt i over 3 timer og styrte med bildene jeg skulle ha på forsiden og baksiden. Jeg fikk den idag i posten! Jeg har en av de minste, men er kjempefornøyd! Synes det kan være en grei ting å ha, å ganske så kjekt. 


Sånn kom den i posten


Baksiden


Sånn ser den ut inni


Forsiden

Hva synes du?
Har du Personlig Almanakk? 

53

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere shortsen og solbrillene jeg kjøpte for ikke alt for lenge siden. Solbrillene idag, og shortsen for noen uker siden. 


Det er så herlig med fint vær, sol og varme! Kjenner at sommeren kommer snart ja! ♥Shortsen er fra Gina Tricot. - 359,-
Solbrillene fra H&M. - 79,-

Hva synes du?hits