20

// i samarbeid med mittnavnesmykke.no

 Hei dere. Da har jeg endelig tatt bilder av smykket jeg fikk i posten for en evighet siden. Må bare beklage for at det ble så sent, men har hatt så mye annet å gjøre i mellomtiden. 

Ikke glem å melde dere på konkurransen jeg har gående på bloggen -->HER<-

Hva synes du?40

Hei folkens. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en liten konkurranse her på bloggen. Har aldri hatt noe ordentlig konkurranse før, så dette kan bli spennende.

Det eneste du trenger og gjøre er:

 • Like facebook siden min -> HER <-
 • legge igjen E-post adressen din
 • Legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat DU skal vinne 

Det du kan vinne eer: Goodiebag med neilakk, spisser, dipliner, to øyenskygger, stor hårklipe og kjempefine løsnegler! + en bloggvurdering (om vinneren har blogg)

PS: du trenger ikke ha blogg for å være med.

Er du med?

23

Hallo folkens! Endelig er blogglysten kommet litt oppover igjen, den har vært ganske så nede en god periode. Men nå tror jeg at jeg er tilbake. Jeg har fått et spørsmål fra dere lesere om jeg kunne skrive et innlegg om de vennene som betyr mest for meg, og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre. Og dere som ikke er nevnt her, dere er ikke glemt! 

Jeg skal skrive om de foskjellige menneskene som gjør dagen min hel, de som betyr mest for meg sånn bortsett fra familien da. Etter bestevenninna mi døde lærte jeg virkelig at man skal sette pris på hva man har, for man vet aldri når man mister det. Og det er så sant som det bare kan bli! 


 
Lillesøster. - er det en ting jeg har lært, så er det at man trenger ikke være i slekt for å være søsken. Jeg og du, vi er blitt plassert i to forskjellige familier hos to forskjellige mødre, men fremdeles er vi som søsken, og det har vi alltid vært. Du er den eneste jeg kan hate og være glad i på samme sekundet. Og du er den eneste som virkelig klarer og irritere meg i blandt, spesielt når det gjelder og plage meg. Du er en så fantastisk person som betyr mye for meg, det skal du vite og det tror jeg egentlig at du vet også. Har så mange flotte minner med deg, og vi finner alltid på noe sprøtt når vi er sammen! Bare vent til jeg får lappen - Da blir det roadtrip på oss når vi begge har penger, og enda flere minner vi skal dele. Jeg elsker deg! ♥ og du vet jeg gjør alt for at du skal ha det bra å være lykkelig. 


Kamilla - En så fantastisk person må man lete lenge etter. Du e den barndomsvenninna som jeg vet at jeg alltid kunne regne med når de andre snudde ryggen til meg, tusen takk for at du var deg for meg alltid når jeg hadde det tungt, det setter jeg så utrolig mye pris på. Alle minnene vi har ilag, må bare smile når jeg ser på bildene opp gjennom årene. Åh, du er så utrolig fantastisk! Synd vi bor så langt unna nå, savner deg kjempemye! Men førhåpentligvis får vi til å besøke hverandre snart. Loveyou, bestie. ♥


Liv - Vet ikke hvor jeg skal begynne. Først og fremst kan jeg begynne med å si at jeg er så utrolig glad for at vi ble kjent. Tror ikke det er noen bestevenner, som har et så intimt forhold som det jeg og du har. Dusje naken sammen, snakke om sexlivet til hverandre, og tror ikke jeg skal nevne mer om intimheten våres. Du er så fantastisk, og du vet jeg digger deg! Vi finn på så mye ilag, og jeg er så glad jeg har deg her! Hadde ikke vært det samme uten deg. Jeg elsker deg kjempemye, baby! ♥♥


Emilie - Har mye jeg kan si om deg, men da blir jeg sittende i en evighet å skrive om deg. Den tiden du bodde i mefjordvær fant vi på mye morsomt, All overnattingene, kortspillene, chattene med gutter vi ikke ante hvem var. Det er mye vi har gjort sammen å gud jeg elsker tiden sammen med deg. Du er en så herliig jente, det skal du vite! Love you, smukka mi ♥


Vegard - kjæresten min ♥ Du har hjulpet meg gjennom kjempemye. Du er så fantastisk herlig og jeg er så heldig som har deg. Hadde aldri trodd at du skulle klare å overleve med meg så lenge som du har, har snart gådd 2 år siden vi ble sammen. Du har hjulpet meg å åpne øynene litt, og det er jeg glad for. Det er på en måte du som har fått meg til å begynne å trene, å takk for det! ♥ Du er fantastisk, selv om du noen gang kan være jævlig å ha med å gjøre. Men jeg elsker deg masse uannseett. ♥


Isabel - Dette er faktisk den eneste venninnen min som jeg ble kjent med i barnehagen som jeg har kontakt med å har holdt et så sterkt bånn med. Jeg er så glad for at vi enda er like nær som om du enda bodde i senjahopen. Du er fantastisk, det må du vite. Glad for at vi snakker med hverandre om alt, og den gangen i Oslo var så utrolig koselig å se hverandre igjen etter 10 år fra hverandre. Jeg er så glad for at jeg har deg, og du betyr kjempemye for meg. Love you, girl! ♥Charlotte - Deg har jeg mye å si om. Vi har noen minner vi også som er verdt å ta vare på. Fjelltura, sykkeltura, gåtura, bading og ikke minst internett. Det har vært litt opp og ned med oss de siste årene, men det har gjort at vennskapet våres e mye sterkere idag, enn det va før! E veldig glad for at vi fikset opp i den fjortis kranglen som vi haddde i nesten 1,5 år. Du e herlig, og jeg er kjempeglad i deg! ♥

Hva synes du?

22

Hallo folkens. Tenkte jeg skulle vise dere det jeg har kjøpt inn nå i det siste. Endelig har jeg også kjøpt meg 2xu tights. 
Man får også mye mer motivasjon når man kjøper ordentlig trenings klær og sko, just sayin!


Sports bh2xu tights


Treningssko 


2xu tights - Gsport, 999,- // Sports bh - cubus, 99,- // Treningssko - Dinsko, 299,-

Hva synes du?
 

25Hva synes du?

26

Hei dere. Tenkte jeg skulle skrive mine nyttårsforsett for første gang her på bloggen. Hadde noen nyttårsforsett ifjor, men la de aldri ut, klarte å fullføre noen av dem da. 

 • komme inn på skole og fullføre første semesteret - Ja, jeg skal gå skole igjen. Skal begynne helt på nytt når det gjelder skolegangen. Skal bytte linje så blir å gå 1året til høsten.
 • få et sunt og variert kosthold - ja, spise sunnere. Bytte ut godteri med frukt og bær og grønnsaker om jeg vil ha noe å knaske på. Og spise litt godteri kun i helgene.
 • få meg jobb - Akkurat nå bor jeg i Tromsø by, sammen med kjæresten der han betaler hele husleia alene pga jeg ikke har jobb. Derfor håper jeg jo at jeg selv får en jobb i tillegg til skole så jeg kan være med på å betale regninge og sånn.
 • bli flinkere å holde det ryddig - ja, bli flinkere og rydde å holde det ryddig i leiligheten. 
 • Bli flinkere med trening - dette er også en ting jeg nå må bli flinkere på siden nå har det vært jul og jeg har hatt pause fra treningen. Målet mitt er å gå ned minst 10 kg dette året, dra på trening minst 3-4 gang i uken og minst 4 gruppetimer i uken. 

             

 • gå masse på fjellturer når snøen forsvinner - Elsker sommeren! Skal prøve å gå masse på fjellturer når snøen forsvinner, utrolig hvor mange kalorier man mister!
 • bli flinkere å dra ut til byen/giæverbukta for å møte venner - I det siste året har jeg vært sløv på å dra til byen for å møte andre venner, har kun holdt meg til Bestevenninna som bare har bodd noen meter unna meg.
 • fullføre bil lappen - Dette er jo noe jeg må få klart å fullføre. Jeg har begynt med kjøretimer, men har mye igjen. Så førhåpentligvis har jeg lappen i løpet av året!
 • ha lite fravær fra skole og gode karakterer - Det jeg skal fokusere mest på dette året er skole. Være flink å gjøre leksene mine, ikke ha mye fravær og prøve å få så gode karakterer som mulig! Og ikke minst, ikke være så frekk med lærerne, heheh. Hva synes du? har du satt deg noen nyttårsforsett for året?hits