26

Stikker bare innom for å ønske dere alle en god helg. ♥Hva synes dere?


39

Hei folkens. Skal prøve å begynne å blogge hver dag igjen, selv om det ikke er like enkelt noen ganger, men vi får se hva det blir til. 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og er meget sliten.  Skal lage middag til meg og kjæresten så får vi se hva resten av dagen bringer.
Har vært på nelly nå nylig å fant noen herlige sommerfavoritter jeg tenkte jeg skulle dele med dere, so here you go! 


1. Her (rosa her) ♥ 2 her ♥ 3 her  (sort her) ♥ 4 her 


1 Her  (grå her) ♥ 2 Her ♥ 3 Her


1 Her ♥ 2 Her (grå her)  ♥ 3 Her (sort her)


Hva synes du? 


18

Hei folkens! I forrige uke så fant jeg og en venninne av meg ut at vi skulle prøve oss på nutella cookies, så tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere søte lesere.
På den oppskriften vi brukte får man ca 20 kjeks, kommer an på hvvor stor du vil ha dem. Vi hadde dem ganske stor og fikk ca 20, kanskje noen fler.

Det du trenger er:

5 dl nutella
5 dl hvetemel
2,5 dl sukker
2 egg
3 ss vann


Du begynner med å ta nutella i en bolle og røre litt i den. 


Etter du har hatt nutella i en bolle tar du alt det tørre. Altså, sukker og mel og rører sammen. 


Når du har blandet sammen det tørre med nutella, har du i eggene og vannet. Du må nesten bare se selv hvor mye vann du skal ha i, vi måtte ha i litt mer enn hva som sto i oppskriften. 


Når du har fått en jevn deig så tar du en stekeform og bakepapir og former kakene med skje. Jeg brukte fingrene, akkurat som at man skal lage boller for det var mye lettere men det kan dere velge selv. 


Sttekes midt i ovnen ved 175 grader i 8-10 minutt. (ikke mer enn 10 minutt) 
Husk og la de stå i noen minutter og kjøle seg ned før du flytter dem over på rist. 


Og der har du det! Kjempegode nutella kjeks. 

Hva synes du?

15

Hallo folkens. Nå har jeg nettopp stått opp og skal til å hive i meg litt frokost. Etter det skal jeg vel en tur på butikken for å handle litt mat og diverse til i kveld. Blir nok bare en rolig kveld sammen med kjæresten og film senere tenker jeg, rolig helg siden vi skal feire bursdagen til kjæresten neste helg og får overnattingsbesøk av ei venninne og en kompis da, så det ser jeg fram til!

Iallefall, så tenkte jeg at det var på tide å avsløre hvem vinneren av konkurransen er. Må bare beklage så mye for at jeg ikke rakk og skrive dette innlegget i går, men jeg satt i hele går kveld å så gjennom de som meldte seg på konkurransen og prøvde å trekke vinneren. Det var utrolig vanskelig å velge kun èn vinner. Da jeg hadde gått gjennom alle som meldte seg på så sto jeg med 3 stk som en av vinnerene. De klarte jeg ikke å velge 1 av, så jeg lot random.org gjøre det. 

Til dere andre som meldte dere på konkurransen: Tusen takk for at dere meldte dere på, bedre lykke neste gang! 

Vinneren ble: ELISE KLEVEN (elibk.blogg.no)  - Gratulerer, jeg har sendt deg en mail! 

Design og header: Elise har et veldig ryddig å fint design, veldig enkelt å lese hva hun skriver og det er bra. Headeren til Elise passer veldig godt inn i designet, blir ikke for mye forskjell mellom header og design, og i tillegg har hun en Meny under headeren som gjør det lettere å gå til forsiden og der du kan se hvor du kan følge henne. Karakter 3-4

Innhold: Elise skriver veldig bra. Hun skriver ikke for lite, men heller ikke for mye i hvert innlegg. Skrivemåten til Elise er bra synes jeg. Karakter 4

Bilder: Elise tar kjempefine, lyse og klare bilder. Noe som ikke er så rart siden hun har speilreflekskamera. Bildene til Elise er veldig klare og lette og se på. Skjeldent at du finner uklare bilder på denne bloggen! Elise har også veldig masse fine outfit bilder på bloggen sin noe som mange lesere liker. Karakter 5

Helhet: Jeg leser bloggen til Elise selv når jeg er innom den, og jeg liker bloggen hennes. Hun blogger om mye forskjellig, og det er bra med variasjon når det gjelder bloggingen. Hun tar flotte bilder og skriver bra! Karakter 4-5


Leser du bloggen til Elise?
Skal jeg kjøre flere sånne konkurranser med "goodiebag" og andre ting dere kan vinne? hits