12

Endelig helg eller hva? Lørdag og jeg vet enda ikke hva vi skal finne på idag. Kan hende vi drar ut, men er veldig usikkert. Hvis vi ikke drar ut blir vi vel å sitte hjemme å se film, kanskje game litt cod også. Hehe, jada jeg er ei gamepia. 

Iallefall, så prøvde jeg en ny neglelakk jeg tenkte jeg skulle vise dere idag!
Hva synes dere?

9

Igår så dregde bestevenninna mi meg med på trening siden vi måtte til byen uannsett. Siden lillebroren på 2 år skulle overnatte hos henne så. 

Må si det faktisk var kjempedeilig å være på trening igjen, har ikke vært der på litt over 1 uke. Er blitt så lat med å dra til byen for tida, men håper det kommer seg. Hvis ikke må jeg bare begynne med styrketrening eller noe sånt hjemme. Det beste med treningen er jo at det gir effekt, så lenge man holder seg sunn å trener regelmessig så får jeg håpe at jeg tar av meg noen til kilo! :D Håper motivasjonen min kommer på topp nå snart, så får jeg gå meg en tur på fjellet!

 

Har du vært på trening i det siste?

27

Jeg har gått 12 år på skole nå til sammens. De siste årene har ikke gått så bra pga skolelei, mye fravær å dårlige karakterer. Det å bry seg om skolen er en vanskelig ting, synes jeg da. Selvfølgelig etter hver sommer, og hver juleferie så sa jeg alltid til meg selv "jeg skal skjerpe meg dette året!" Jeg klarte det selvfølgelig de første måndene, men etterhvert begynte jeg å bli lei og skulka en del. Første året skulket jeg mye, brukte å sove til matfriminuttet og gå opp på skolen da, det var ikke så lurt av meg for det endte med 20 dager og 135 timer fravær.

Hvordan er det samfunnet er blitt nå for tiden? Det at man skal klare å finne ut hva man skal bli å begynne på utdanningen sin som 16 åring, og noen flytter hjemmefra når de er 16, det er ikke så lett som man skulle tro. Jeg var 16 da jeg flyttet hjemmefra, og begynte på design og håndverk. Jeg trodde jeg ville bli frisør, men da jeg begynte som frisør å hadde gått der et år så ombestemte jeg meg tvert. Det der, var virkelig ikke noe jeg hadde lyst å holde på med i lang tid nei. 

Siden jeg egentlig sku ha tatt lærlingtiden min dette året, så bestemte jeg meg for å ta et friår. Det er så ufattelig vanskelig å klare å velge mellom så mange forskjellige ting man skal bli. Jeg har enda ikke klart det, å jeg har gått 2 år på skole å må nok begynne vg1 på nytt igjen etterhvert. Å det å få seg jobb når man bare er 18 år, er heller ikke lett. Håper jo jeg får meg noe å gjøre, for vi har veldig dårlig råd for tiden siden jeg ikke får stipend, og at jeg ikke har fått meg jobb enda. Hva synes du om dette?
Går du skole eller jobber du? hits