24

Hei! Har gått igjønnom nastygal.com sin side å fant mye fint der. Tenkte jeg skulle legge ut noen ønsker derifra. 


HER 


HER


HER


HER


HER

Hva synes dere?

68

Hei dere! Idag tok jeg kameraet med meg ut for å ta noen antrekksbilder. Det var sinnsykt mye vind ute så var helt umulig, endte med at jeg måtte gå inn igjen også ta bildene ute på balkongen istedet. 
Bukse, kapphal - 199,-
Bluse, Sparkjøp - 149,- 
Smykke, glitter - 99,-
Øredobber, glitter - 79,- 

Hva synes dere?

82

Hei dere! Igår var jeg sammen med foreldrene mine på jekta og der omkring. Elsker når de er i byen, mamma kjøper meg alltid noe. Haha. Skulle egentlig i barndåp til søskenbarnet mitt sin minste datter, men siden både jeg og Vegard er blitt syk, så måtte vi desverre droppe det.

Men jeg tenkte jeg skulle vise dere gårdagens innkjøp nå. So enjoy


Lipgloss - cubus, 79,-Naglearmbånd - Glitter, 129,- Ugleøredobber - Glitter, 49,- Speil - Kicks, 99,-Ugleøredobber - Glitter, 99,-Isadora Øyenskygge - Kicks, 129,- 
Bluse - Sparkjøp, 149 (XL pga utrolig småe størrelser, bruker egentlig M)Hva synes dere?

40

Igår kveld lagde jeg og bestevenninna mi noe super godt! Veldig sunn og god kveldsmat kan jeg vel si! 

Alt du trenger er: 
yougurt.
Frukt
Nøtter
Nonstop
Jordbær/bringebær syltetøy.

Det du gjør: 
Begynner med å ta yougurt i skåler (hvor mange dere er som skal spise) Så i dette tilfellet hadde vi to skåler.
Skjær opp frukten og nøtter, og strø det i skålene.
Ta så jordbærsyltetøy (Lettest med sprutflasker)
Til slutt strør du litt nonstop på toppen, og voilà!
Hva synes du?
Er dette noe du kunne tenkt deg og prøve?

79

Når det er en ting jeg egentlig hele tiden har vært skeptisk på, så er det å ta lappen. 

Jeg har jo selvfølgelig bestemt meg for å ta den, det skal jeg. Men så er det at jeg er nødt til å mote meg opp. Jeg har ikke øvelseskjørt noe i det heletatt nesten, så jeg blir jo å føle meg som den noob'en når jeg skal sette meg bak rattet. De gangene jeg har øvelseskjørt har jeg synes det er litt skummelt, fordi jeg er så ny og ikke er trygg bak rattet enda. Nå som vi mest sansynligvis flytter en stund ut på landet er jeg jo nødt til å ta lappen, det vet jeg jo. 

Men jeg er så redd.. Redd for at jeg skal faile, redd for at jeg skal gjøre noe galt å alt sånn i å med at jeg har øvelseskjørt ALT for lite pga en laaat pappa. haha. Det å ta lappen har jeg jo tenkt på siden jeg var 16, at det skulle jeg gjøre når jeg fylte 18. Jeg er enda ikke begynt, å det er fordi jeg synes det er passelig skummelt å dra på trafikkskolen og melde meg på kjøretimer. Jeg vet en gang ikke hvor trafikkskolen jeg skal ta lappen på er en gang. Alt jeg vet er at det ligger nært nerstranda, som er et kjøpesenter nede i byen. 

Jeg vet at jeg må skjerpe meg å begynne med lappen snart. Selv om det er utrolig skummelt å tenke på.. 


Har dere lappen?

48

Hei! Idag har jeg vært i byen sammen med Aileen. Var koselig å få møte hun igjen. Skulle egentlig også til frisøren men ble ikke noe av det alikavell siden hun ikke kom på jobb idag. 

Iallefall over til overskriften. Jeg bestilte jo en personlig almanakk fra personligalmanakk.com for en god stund siden. Tror jeg satt i over 3 timer og styrte med bildene jeg skulle ha på forsiden og baksiden. Jeg fikk den idag i posten! Jeg har en av de minste, men er kjempefornøyd! Synes det kan være en grei ting å ha, å ganske så kjekt. 


Sånn kom den i posten


Baksiden


Sånn ser den ut inni


Forsiden

Hva synes du?
Har du Personlig Almanakk? 

61

Hei dere! Nå i flere dager har jeg sittet å sedd på nettet på interiør, sittet å drømt meg vekk i så mye fint. Senger, sminkebord, hus, bad å alt mulig! herregud så fiint! Har så mye inspirasjon når det gjelder interiør at det halve kunne vært nok.Hva synes du?

61

Hei dere. Endelig har vi fått ryddet ordentlig å jeg kan få legge ut bilder av den søte lille leiligheten til meg og kjæresten. Den er veldig liten, men den er nok til oss. Er bare glad vi har en plass å bo :)
Hva synes dere?

47

Hei dere! Søndags kveld da jeg og kjæresten var på tur hjem fra fergeleie så lå vi bak en mercedes. La merke til at det var en unge som var i baksetet uten belte å beveget seg fritt rundt i baksetet. Til slutt bevegde ungen seg opp på hattehylla og lå der og vinket, sparket i ruta og rulla rundt. Dette synes vi var veldig uansvarlig, så vi valgte å ringe politiet.. det jævla politiet vi har i norge (unnskyld språkbruket) trodde oss selvfølgelig ikke så måtte ta bilde for å bevise det! 

Dere kan lese saken HER

Hva synes dere om dette?

28

Hei dere! Igår la jeg jo ut antrekket mitt fra barndåpen som var i helga. Den minste tantungen min døpes, å det var så koselig! Han var så blid på dagen sin, å må si jeg bare smeltet når han er smørblid å bare smiler! Det er så koselig. Var en kjempefin dag, men masse god mat og tid sammen med familien min. Han døptes da til Michael for de som ville vite det, og det er bror sin sønn. :) ♥ Legger ut bildedryss fra dåpen. 

Tante sin gullegutt ♥♥

Hva synses dere om bildene?

24

Hei dere! Igår ble tantungen min, Michael døpt. Så tenkte jeg skulle legge ut antrekket fra igår. Kanskje dere vil se resten av bildene fra dåpen også?
Hva synes dere?
Vil dere se bildene fra dåpen?hits