21

Hei dere. Har sittet nå i timesvis å sett på hus, og sett på hotell på Bora bora. Herregud hvor fint det er der! Nydelig rett og slett. Nydelig øy, nydelig plass, flotte rom, nydelig sjø. Alt mulig!

De små husene som man sover i ligge i havet, du kan stå opp å hoppe rett i sjøen. Noen resturanter er i sjøen, at du sitter i sjøen og spiser. Det er sinnsykt dyrt å reise dit ja, men jeg tror det er verdt det. Dette er noe jeg SKAL gjøre før jeg dør, det er å dra til Bora Bora.  Ble forelsket i plassen!
Virkelig drømmereisemål! Skal begynne å spare. 

Hva synes du?
Hvor er ditt drømmereisemål?  

17

Heisann! Jeg har hatt en fantastisk uke så langt. Igår var jeg på jobbintervju og fikk fikset meg kjøretime, har første kjøretime på mandag, og gjett om jeg gruer meg! Fikk også en telefon om att jeg har jobb imorgen og fredag, åh så herlig!

Men iallefall, tilbake til overskriften. I helga var jeg jo hos Aileen, og hun har jo to flotte hunder med navn Kira og Diva. Tok en del bilder av dem, så tenkte jeg skulle vise dere!
Hva synes du?

82

Hei dere! Idag når jeg hentet posten hadde det kommet en pakke til meg. Jeg er blitt sponset av Korspaahjertet. Det er en side med masse fine smykker. Og jeg elsker smykket jeg fikk fra dem!

Dette smykket finner du HER

Hva synes du?hits