44

// Samarbeid med caseapp

Hei dere. Igår så fikk jeg et kjempefint design til telefonen fra caseapp. Likte det kjempegodt, kvaliteten var flott og jeg selv ble fornøyd. Caseapp er en side for deksler og designer til samsung, iphone, htc, ipad og flere. Anbefales virkelig!
Dette dekslet finner du HER. du kan selv velge hva som skal stå på det.

Hva synes du?

29


1. HER           2. HER                  3. HER                     4. HER                     5. HER                 6. HER

Hva synes du?

63

Hei dere. Nå har jeg og Liv endelig begynt med julebaksten. Kommer nok til å komme en del oppskrifter på bloggen nå, siden vi er begynt med julebaksten. Første oppskrift er Serinakaker, som vi lagde igår. 

Det du trenger er:

150 g margarin
1 dl sukker
1 egg
1 eggehvite
2 ts bakepulver
2 ts Vaniljesukker
250 g Hvetemel
mandler
PerlesukkerFremgangsmåte: 

Det første man gjør er å måle opp smøret, og sukkeret og blande de to sammen. Etter vi har blandet ut smøret og sukkeret så tar vi et egg i røren. Deretter 2 ts bakepulver og vaniljesukker, så sikter vi mel og jevner det ut til en jevn deig. Der etter tar vi litt av deigen, å ruller den ut. Og skjærer like store biter, for å rulle de til en ball. etter vi har lagt de på et steikebrett, bruker vi en gaffel til å klemme de flate. Deretter må du hakke opp mandlene i veldig småe biter. 


De var mye mindre enn de på dette bildet. Var ikke ferdig å hakke når jeg tok dette bildet. 

Så tar vi eggehvite og pensler det over de. Vi hadde ikke pensel, så i våres tilfelle brukte vi en kopphanduk, men er mye enklere med pensel. Etter du har penslet over alle, så strør du bare på mandler og perlesukker.Så setter du steikovnen på 200 grader, og lar de steike i ca 10 minutter, og de er ferdige!Hva synes dere?

32

Hei dere! Grunnen til at jeg ikke har blogget på en evighet er fordi vi har flyttet inn i ny leilighet og har derfor ikke hatt internett. Fikk internett igår, og lykkelig er jeg for det. 

Forrige helg var jeg ute på byen, noe som var utrolig gøy. Drikker utrolig skjeldent nå, men er gøy å dra ut en gang i blandt når man har penger og sånt. Klarte jo å tryne på burger king da en kompis av oss skulle ha natt mat der, så er blitt gul på kinnet. Ikke særlig gøy det da, haha. Kjenner også at jeg gleder meg til å komme meg på trening igjen!

Men tilbake til overskriften. Fikk pakke i posten fra lux-case.no der jeg fikk et telefondeksel. Kvaliteten virker til å være fantastisk og jeg er superfornøyd med det selv! Var til og med et håndskrevet ark sammen med dekslet, så koselig å lese!

 Dette dekslet finner dere HER

Hva synes dere?hits