18

Hei folkens! I forrige uke så fant jeg og en venninne av meg ut at vi skulle prøve oss på nutella cookies, så tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere søte lesere.
På den oppskriften vi brukte får man ca 20 kjeks, kommer an på hvvor stor du vil ha dem. Vi hadde dem ganske stor og fikk ca 20, kanskje noen fler.

Det du trenger er:

5 dl nutella
5 dl hvetemel
2,5 dl sukker
2 egg
3 ss vann


Du begynner med å ta nutella i en bolle og røre litt i den. 


Etter du har hatt nutella i en bolle tar du alt det tørre. Altså, sukker og mel og rører sammen. 


Når du har blandet sammen det tørre med nutella, har du i eggene og vannet. Du må nesten bare se selv hvor mye vann du skal ha i, vi måtte ha i litt mer enn hva som sto i oppskriften. 


Når du har fått en jevn deig så tar du en stekeform og bakepapir og former kakene med skje. Jeg brukte fingrene, akkurat som at man skal lage boller for det var mye lettere men det kan dere velge selv. 


Sttekes midt i ovnen ved 175 grader i 8-10 minutt. (ikke mer enn 10 minutt) 
Husk og la de stå i noen minutter og kjøle seg ned før du flytter dem over på rist. 


Og der har du det! Kjempegode nutella kjeks. 

Hva synes du?

63

Hei dere. Nå har jeg og Liv endelig begynt med julebaksten. Kommer nok til å komme en del oppskrifter på bloggen nå, siden vi er begynt med julebaksten. Første oppskrift er Serinakaker, som vi lagde igår. 

Det du trenger er:

150 g margarin
1 dl sukker
1 egg
1 eggehvite
2 ts bakepulver
2 ts Vaniljesukker
250 g Hvetemel
mandler
PerlesukkerFremgangsmåte: 

Det første man gjør er å måle opp smøret, og sukkeret og blande de to sammen. Etter vi har blandet ut smøret og sukkeret så tar vi et egg i røren. Deretter 2 ts bakepulver og vaniljesukker, så sikter vi mel og jevner det ut til en jevn deig. Der etter tar vi litt av deigen, å ruller den ut. Og skjærer like store biter, for å rulle de til en ball. etter vi har lagt de på et steikebrett, bruker vi en gaffel til å klemme de flate. Deretter må du hakke opp mandlene i veldig småe biter. 


De var mye mindre enn de på dette bildet. Var ikke ferdig å hakke når jeg tok dette bildet. 

Så tar vi eggehvite og pensler det over de. Vi hadde ikke pensel, så i våres tilfelle brukte vi en kopphanduk, men er mye enklere med pensel. Etter du har penslet over alle, så strør du bare på mandler og perlesukker.Så setter du steikovnen på 200 grader, og lar de steike i ca 10 minutter, og de er ferdige!Hva synes dere?

40

Igår kveld lagde jeg og bestevenninna mi noe super godt! Veldig sunn og god kveldsmat kan jeg vel si! 

Alt du trenger er: 
yougurt.
Frukt
Nøtter
Nonstop
Jordbær/bringebær syltetøy.

Det du gjør: 
Begynner med å ta yougurt i skåler (hvor mange dere er som skal spise) Så i dette tilfellet hadde vi to skåler.
Skjær opp frukten og nøtter, og strø det i skålene.
Ta så jordbærsyltetøy (Lettest med sprutflasker)
Til slutt strør du litt nonstop på toppen, og voilà!
Hva synes du?
Er dette noe du kunne tenkt deg og prøve?

9

Igår så dregde bestevenninna mi meg med på trening siden vi måtte til byen uannsett. Siden lillebroren på 2 år skulle overnatte hos henne så. 

Må si det faktisk var kjempedeilig å være på trening igjen, har ikke vært der på litt over 1 uke. Er blitt så lat med å dra til byen for tida, men håper det kommer seg. Hvis ikke må jeg bare begynne med styrketrening eller noe sånt hjemme. Det beste med treningen er jo at det gir effekt, så lenge man holder seg sunn å trener regelmessig så får jeg håpe at jeg tar av meg noen til kilo! :D Håper motivasjonen min kommer på topp nå snart, så får jeg gå meg en tur på fjellet!

 

Har du vært på trening i det siste?

54

Hei folkens!

Idag har vi hatt nydelig vær, som vanlig. Er så herlig med dette været, håper det ikke forsvinner med det første iallefall. Fikk faktisk sjangsen i å gå i bare shorts og topp uten å fryse. Er veldig skjeldent det skjer her i nord. Noen som snakket om at nå for tiden har vi sånn varmerekord her. Kuuult eller hva?

Iallefall. Dere vet jo at jeg har begynt med treningen. Jeg og Liv har vært sporty både idag og igår. Vi gikk fra byen igår, og idag gikk vi til byen, så gikk jeg alene hjem igjen siden hun skulle til faren sin. Gådd 1,5 mil på 2 dager.  Siden vi bor jo på andre siden av øya enn der sentrum er, så er et godt stykke å gå. Bruker ca 1 time hver vei. Ikke verst for å være "nybegynnere" når det gjelder treningen, eller hva? Jeg bynner virkelig å kjenne det i fotene, leggene og magen. Men det er jo positivt da!

Tok med kameraet når jeg og Liv var å gikk tur, så tok en del bilder jeg tenker å dele med dere. 


Da vi var kommet halvveis tok vi oss 5 minutter pause med å gå å kjøle føttene vår ned i elva. herlig 


På tur å skal gå over brua mot byen


♥ Tromsø ♥


Her var jeg stolt pia som hadde gått så langt. Selvfølgelig ville fokusen bare fucke seg opp her...


Stor båt som jeg skulle ta bilde av for moren til Liv
Da jeg var i byen stoppet jeg på Rica Hotellet og fylte på kaldt vann i vannflaska mi. 
Her er også outfiten min idag : Topp fra New Yorker og Shorts fra H&M


Hva synes du?hits